Nasza firma to jedna z najdłużej działających w branży mięsa, wędlin
i drobiu na terenie woj. dolnośląskiego. Istniejemy już od 1993 roku
a w 2013 roku, po uruchomieniu własnego rozbioru mięs, przebranżowiliśmy się
w pełni do obsługi głównie klientów sektora HoReCa.
Dla szeroko rozumianej gastronomii, by ułatwić i przyspieszyć pracę szefom kuchni, posiadamy w ofercie szeroki wachlarz półproduktów z kurczaka, kaczki, gęsi, wieprzowiny, wołowiny i innych mięs z własnego rozbioru. Wykonujemy wiele produktów na specjalne i indywidualne potrzeby zarządzających kuchnią.
Do Państwa należy wybór asortymentu, rodzaju i gramatury. My zapewniamy jakość i powtarzalność.
Dzięki naszemu doświadczeniu i zdobytemu przez lata zaufaniu, zarówno u dostawców jak i odbiorców jesteśmy w stanie sprostać każdemu wyzwaniu
w kwestii produktu, jak i szybkiej realizacji zamówienia. Wygodny i prosty system obsługi klienta gwarantuje terminowe dostawy do naszych odbiorców.