kości wołowe |
łata wołowa |
łój wołowy |
ogon wołowy |
ozory wołowe |
płuca wołowe |
policzki wołowe |
rozbratel wołowy b/k |
serca wołowe |
śledziona wołowa |
świeca wołowa |
wątroba wołowa |
wołowina kl. II |
antrykot wołowy b/k |
antrykot wołowy b/k ekstra |
antrykot wołowy z/k |
ligawa wołowa |
wołowina bez kości |
wołowina zrazowa dolna |
wołowina zrazowa górna |
gulasz wołowy |
gulasz wołowy ekstra |
kark wołowy b/k |
kark wołowy b/k ekstra |
łopatka wołowa b/k |
łopatka wołowa b/k ekstra |
mostek wołowy |
mostek wołowy ekstra |
polędwica wołowa 1,8- |
polędwica wołowa 1,8+ |
ossobuco woł. |
pręga wołowa b/k |
pręga wołowa b/k ekstra |
rostbef wołowy b/k |
rostbef wołowy b/k ekstra |
antrykot woł b/k sezonowany |
antrykot woł. b/k sezon. - stek |
polędwica woł. sezonowana |
rostbef woł. b/k sezon. - stek |
rostbef woł. b/k sezonowany |
szponder wołowy |
szponder wołowy ekstra |