| kości wołowe |
| łata wołowa |
| łój wołowy |
| ogon wołowy |
| ozory wołowe |
| płuca wołowe |
| policzki wołowe |
| rozbratel wołowy b/k |
| serca wołowe |
| śledziona wołowa |
| świeca wołowa |
| wątroba wołowa |
| wołowina kl. II |
| antrykot wołowy b/k |
| antrykot wołowy b/k ekstra |
| antrykot wołowy z/k |
| ligawa wołowa |
| wołowina bez kości |
| wołowina zrazowa dolna |
| wołowina zrazowa górna |
| gulasz wołowy |
| gulasz wołowy ekstra |
| kark wołowy b/k |
| kark wołowy b/k ekstra |
| łopatka wołowa b/k |
| łopatka wołowa b/k ekstra |
| mostek wołowy |
| mostek wołowy ekstra |
| polędwica wołowa 1,8- |
| polędwica wołowa 1,8+ |
| ossobuco woł. |
| pręga wołowa b/k |
| pręga wołowa b/k ekstra |
| rostbef wołowy b/k |
| rostbef wołowy b/k ekstra |
| antrykot woł b/k sezonowany |
| antrykot woł. b/k sezon. - stek |
| polędwica woł. sezonowana |
| rostbef woł. b/k sezon. - stek |
| rostbef woł. b/k sezonowany |
| szponder wołowy |
| szponder wołowy ekstra |